dinsdag 19 juli 2011

Betoverende Arquette lampenBeeld u het zich in: Lampen die niet alleen licht geven, maar ook zorgen voor een betoverend effect. Sprookjesachtig, Oosters en stijlvol. Arquette lampen zijn niet nieuw, maar verdienen wel een keer de aandacht. Arquette lampen zijn van het merk Zenza. Zenza is uitgegroeid tot een populair merk met herkenbare lampen. Net zoals de meeste lampen van het merk Zenza, hebben ook de Arquette lampen kleine gaatjes. De kleine gaatjes zijn er met de hand in gemaakt door vaklui uit Egypte. Waar veel Filigrain lampen van Zenza vaak in de spotlights staan, is het nu tijd om de Zenza Arquette lampen in het zonnetje, pardon licht, te zetten.

De Arquette lampen geven een helder en zacht licht. De kleine gaatjes laten het licht door dat voor een bijzondere weerspiegeling op de muur zorgt. Arquette lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is de kleinste Arquette lamp 15 centimeter breed en de grootste 54 centimeter. Arquette lampen geven niet alleen sfeervol licht, maar ook functioneel licht. Arquette lampen zijn te herkennen aan de lijn met kleine gaatjes in het midden, daaromheen hebben de Arquette lampen een vrolijk gaatjespatroon.

Fantastische lampen! De Arquette lampen zijn net zoals alle andere lampen van Zenza met de handgemaakt. Hierdoor kan elke lamp iets verschillen van de andere lamp. Maar dat maakt van elke Zenza lamp een bijzondere lamp. Arquette lampen zijn er om bij weg te dromen en van te genieten.

De Arquette lampen zijn onder andere te koop op LiL.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten