vrijdag 23 september 2011

De jongen die dag en nacht klaar staat

Italiaans ten top!


De zomer is voorbij (hebben we die hier Nederland dan gehad?) en de herfst is begonnen. De herfst gaat vaak samen met regenbuien, veel wind en vooral weinig zon. Met slechts af en toe een dagje zon is de herfst nu niet bepaald een periode waarin u uw kleding buiten laten luchten. Binnen uw colbert ophangen na een lange dag werken, is de oplossing voor gure herfstavonden.

Ophangen, ja maar waar dan? In de kast? Nee, dan heet het geen luchten meer maar opbergen. Over de stoel? Als u het niet erg vindt om in een gekreukt colbert te lopen. Aan de kapstok dan? En de volgende dag zoeken waar ‘ie’ ook alweer hangt. Nee. Heeft u weleens gedacht aan dressboys? Dressboys bieden namelijk de oplossing.

Een dressboy bestaat al jaren. Toch is het pas sinds de laatste tijd dat dressboys populair zijn. Dressboys zijn er in vele soorten en maten. Meer dan u ooit had gedacht. Zo zijn lang niet alle dressboys gemaakt van hout en zien ze er niet allemaal uit zoals in luxe hotelkamers. Ook de prijzen van dressboys verschillen enorm.

Populair design

Op dit moment zijn de dressboy dubbel hout en de design dressboy erg populair. Deze twee totaal verschillende dressboys hebben beide dezelfde functies, namelijk ervoor zorgen dat uw kleding kreukvrij blijft en u alvast de kleding voor de volgende dag op kunt hangen. Netjes en in stijl. Want het uiterlijk van een dressboy is ook belangrijk.
Afhankelijk van hoe luxe u een dressboy wil, zijn er dressboys verkrijgbaar van verschillende merken en materialen. Zo zijn er Valsecchi dressboys in Italiaanse stijl gemaakt van prachtig hout. Ook zijn er dubbele dressboys waar extra kleding aan opgehangen kan worden. Weer eens wat anders zijn gietijzeren dressboys van Clayre & Eef met een romantische en sierlijke uitstraling.

O zo romantisch

Dressboys gemaakt van rvs, hout of gietijzer, de dressboy staat altijd voor u klaar om uw kleding netjes op te hangen. De dressboy van tegenwoordig heeft niet alleen maar als functie om uw kleding kreukvrij te houden of alvast op te hangen voor de volgende dag, een dressboy is nu ook een trendy meubelstuk .
Vergeet die stapel kleding over de stoel, kreuken in jasjes en broeken en denk eens aan een dressboy. Kijk voor genoeg dressboys op dressboys.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten