maandag 5 september 2011

De Zenza lamp in het echt

Loods 5 is voor veel leveranciers een begrip. Voor klanten trouwens ook. Naar eigen zeggen is Loods 5 de wereld onder één dak. Een 100% unieke lifestyle formule die u meeneemt langs meer dan 250 units van verschillende leveranciers.


Wanneer u gaat verhuizen bent u bij Loods 5 aan het juiste adres. Ga hier shoppen en het nieuwe huis is zo gevuld. Weg met de oude meuk dus. Tafels, stoelen, kussens, banken, keukens, kunst, knuffels, lampen en ga zo maar door, het is er allmaal te vinden. Met op de eerste verdieping ook nog eens een horeca kunt u er gerust een dagje vertoeven. U hoeft natuurlijk niet per se te verhuizen, voor een nieuwe bank kunt u er ook terecht. Of voor de leuke accessoires.

En niet alleen bij de gewone burger is Loods 5 bekend, nee, ook bij de Bekende Nederlander. Menig BN'er heeft zijn of haar interieur bij deze beroemde winkel al samengesteld. Wie weet shopt u wel dezelfde eetkamerstoelen als Johan Cruijff, of Yolanthe Sneijder- Cabau.

Maar waar het eigenlijk om gaat is dat LiL.nl nu ook te vinden is bij Loods 5. Met haar eigen unit heeft LiL.nl één van de 250 plekjes bemachtigd in deze gewilde winkel. U vindt hier de welbekende Zenza lampen in volle glorie. Wilt u meer weten over de Zenza Arquette lampen? Hier vindt u het artikel over deze lampen en ze zijn uiteraard ook te koop via LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten