vrijdag 2 september 2011

Oma weet wel raad met licht

Lang leve kleur!


Uit de tijd dat omaatjes of oude vrouwtjes nog grijze haren hadden die zij opstaken in mooie knotten en de tijd dat bloemetjesjurken gelijk stonden aan elke oma of oudere vrouw, komt de hanglamp Granny. Niet dat de hanglamp Granny na het aandoen meteen uitvalt of naar beneden stort, de hanglamp Granny is alleen maar geïnspireerd op die goede oude tijd. De tijd van koekjes bij de thee die geserveerd werd in porseleinen kopjes en waar kruimeltjes netjes met de hand werden opgevangen zodat de bank netjes bleef. De tijd waar oma wel raad wist met elk huishoudelijk probleem. En de tijd dat alles zo simpel en gemakkelijk leek (vooral zonder computers, mobiele telefoons en ingewikkelde elektrische apparaten).

Wit, saai? Verre van! Wit is hip!

De hanglamp Granny is vrolijk, speels en opvallend. Waar in de huiskamer van oma een lamp hing met een grote kap is de hanglamp Granny net even anders. De vorm van de kap is hetzelfde. Het formaat, het aantal (kapjes) en de kleur zijn helemaal anno nu. Met een trendy twist hangt de hanglamp Granny prachtig boven de eettafel.  Maar ook de slaapkamer verandert met de ‘Granny lamp’ in een nostalgisch paradijsje. Hanglamp Granny doet denken aan oma (ook wel een beetje opa), maar vooral aan de bloemetjes en retrokleurtjes die vroeger in vele huiskamers te vinden waren.
Vergeet bij de hanglamp Granny vooral niet de details. Strijkijzersnoertjes waaraan gekleurde kapjes zijn opgehangen (ja,ja het is echt zo), printjes ook aan de binnenkant van de kapjes (verrassend!) en vooral speelse vormen. De hanglamp Granny bestaat uit verschillende kapjes bij elkaar gebundeld tot een lamp om verliefd op te worden. Hanglamp Granny heeft twee versies (zodat er altijd keus is). Een met gek gekleurde kapjes en de ander in basic wit. Dat de hanglamp Granny een eye-catcher is, is zeker. Om de hanglamp Granny kan niemand heen.

Van onderen!


Na het lezen jeukende handen gekregen om de hanglamp Granny aan te schaffen? Klik hier voor de hanglamp Granny in verschillende kleurtjes. Toch geen vrolijke kleurtjes, maar trendy wit? Klik en ontdek de schoonheid van de hanglamp Granny wit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten