dinsdag 29 november 2011

Spijkerbroeken flirten met stoelen

Love jeans


Mode flirt met interieur en interieur fleurt met mode. De scheiding tussen mode en wonen wordt steeds dunner. Modeontwerpers wagen zich vaker op het vlak van interieur. Niet langer kiezen zij alleen voor het ontwerpen van sierlijke jurken, strakke broeken en gekke t-shirts. Versace, Armani en laatst ook Diesel namen de gok en creƫerden een interieurcollectie. En met succes! Het is vooral Diesel die de aandacht wist te trekken van de woonwereld. Op de Salone del Mobile, de woonbeurs in Milaan, luidde Diesel de nieuwe interieurcollectie in met een bank. En niet zomaar een!

De Nebula Nine Sofas, een megabank met een zitting dat net zo breed is als een king size bed. Heerlijk voor iedereen die na een dagje rondlopen en praten over de beurs z’n voeten niet meer op kon tillen en nodig wat rust kon gebruiken. Het bijzondere aan de Nebula Nine Sofas was niet alleen de enorme grootte, maar vooral de bekleding. Hoe kan het ook anders bij Diesel, de bekleding is van spijkerstof. Diesel bewijst bij elke collectie weer dat spijkerstof niet uit de modewereld is weg te denken. Ook in de woonwereld zijn ze in de loop der jaren dol geworden op spijkerstof. Ideaal, want denim kan tegen een stootje en is onverslijtbaar. Meubels bekleedt met spijkerstof gaan jarenlang mee en de spijkerstof geeft een saaie bank of stoel een heel andere look.

Hip zitten op oude spijkerbroeken


De stoel Eleven is niet zomaar een stoel met spijkerstof, maar ook nog eens een stoel met een gek en opvallend model. De vier houten poten zijn een mooi contrast met de denim bekleding en de knopen details maken de sierlijke stoel Eleven helemaal af. De stoel Eleven is net zoals een spijkerbroek eindeloos te combineren en kan altijd gebruikt worden. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de studeerkamer zal de stoel Eleven voor een hier-ga-ik-eens-lekker-op-zitten-gevoel zorgen. De stoel Eleven, helemaal van deze tijd, en net zoals een spijkerbroek zit deze stoel van spijkerstof erg lekker. Hebben? Klik dan hier en wie weet zit u deze week al in de stoel Eleven, de hipste stoel van spijkerstof. 


Reacties zijn altijd welkom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten