maandag 14 november 2011

Wat u allemaal niet mag missen!

Het is bijna zover, de Margriet Winterfair begint bijna. Komende vrijdag om precies te zijn. Er is een vol programma met workshops, optredens, modeshows en musicals. Optredens van zoal Jan Smit en Ali B mag u natuurlijk niet missen. En welke plek is er nu beter om in de Sint- en Kerstsfeer te komen dan de Margriet Winterfair? Juist, de Margriet Winterfair zelf.

Maar wat u ook zeker niet moet missen, zijn de honderden stoelen van LiL.nl die over de hele beurs te vinden zijn. Niet alleen in de Villa Margriet maar echt over de hele beurs vindt u onder andere de Stoel Ridge Rib, Stoel Eleven, Stoel Diva en Stoel Maya. Een betere kans om deze stoelen uitgebreid te testen kunt u bijna niet krijgen. Ook is LiL.nl te vinden in hal 1. Daar staat een stand, nummer 1085 en daar vindt u LiL.nl zelf. Nog meer testen en alvast uw nieuwe stoelen bestellen kan daar gemakkelijk. Erg belangrijk dat u dus ook aan de stand van LiL een bezoekje brengt.

Om het wat overzichtelijker te maken heeft Margriet een programmaboekje gemaakt. Daarin vindt u uitleg over diverse workshops. Waar, wanneer en hoe laat dit gaat plaatsvinden vindt u ook in dit boekwerk. Wat u hier ook in vindt is een korte tekst over LiL.nl en dat mag u uiteraard ook niet missen.
Even voor de duidelijkheid: "Internetwinkel LiL heeft een grote collectie trendy stoelen en hippe woonaccessoires. www.lil.nl Hal 1 standnummer 1085

Voor meer informatie over de Margriet Winterfair vindt u hier.

Reacties zijn altijd welkom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten