woensdag 14 december 2011

Daar hoorden zij engelen zingen!


Feestelijk en gezellig, dat zijn de kerstdagen

De kerstdagen staan voor de deur. Over iets meer dan anderhalve week komt de hele familie weer op bezoek en komen de rollades en kalkoenen op tafel. De meest feestelijke kerstoutfits worden aangetrokken, haren worden gevlochten en stropdassen worden gestrikt. De tijd van (gezellig) eten, drinken en lachen met familie breekt aan. Met cadeautjes onder de kerstboom die de kerstdagen een stuk aangenamer maken, komen de meeste mensen de kerstdagen wel door.


Grote strikken, glimmend papier en rammelende pakketjes maken kinderen nieuwsgierig en houden ze op de juiste momenten stil. Ook de meeste volwassenen vinden het niet erg om een cadeautje uit te pakken. Het gevoel van dat er even aan u wordt gedacht, dat u bijzonder bent en speciaal maakt het uitpakken van cadeautje tijdens de kerstdagen extra leuk.

Met een enorme keuze aan cadeaus is het vinden van een kerstcadeau vaak een klus waarmee u niet binnen een uurtje klaar bent. Het liefst wilt u weer eens wat anders geven dan een paar sokken, een stropdas of een bierpakket voor hem en badschuim, sieraden en nagellak voor haar. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom voor u geselecteerd: originele kerstcadeaus voor een klein prijsje, want meestal blijven kerstcadeaus toch een aardigheidje.

Sleutelkastje Parisienne, €19,99

Altijd uw sleutels kwijt? Niet meer met sleutelkastjeParisienne. In dit sleutelkastje Parisienne bergt u uw sleutels in brocante stijl op. Het printje aan de binnenkant en het roesje geven het sleutelkastje Parisienne een Frans, romantisch uiterlijk. Om bij weg te dromen.

Angel Chimes, €17,95

Originele kerstdecoratie is de Angel Chimes kerstmolen. Wanneer de kaarsjes worden aangestoken, zorgt de opstijgende warmte ervoor dat de engeltjes gaan draaien en de klokjes gaan tingelen. Voor een onvergetelijke Kerstmis.

Sing Angels van Jurianne Matter, €9,95

Laat de engelen zingen met de papieren Sing Angels van Jurianne Matter. Deze engelen zijn gemakkelijk te vouwen en hebben een vrolijk kleurtje. Niet alleen zijn de Sing Angels leuk om in de kerstboom te hangen, ook na de Kerstmis staan ze prachtig op de kast of in de vensterbank. Met ruimte voor lieve woorden, namen en groeten.

Meer kerstcadeaus zijn te vinden op KerstvanLiL.nl.

Fijne kerstdagen!


Reacties zijn altijd welkom
Bron foto's: Pinterest.com en LiL.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten