woensdag 7 december 2011

Leitmotiv, als muziek in de horen

Feestelijk hanglamp Melange  

Een unieke collectie, zorgvuldig samengesteld, door zowel nationale als internationale ontwerpers. Dat is Leitmotiv. Het merk met een collectie met producten met sterke en tijdloze designelementen. Niet zomaar een vloerlamp, maar een vloerlamp die niet snel in een hoekje wordt weggemoffeld. Producten die gezien mogen worden en van uw interieur een plek maken om gezellig thuis te komen.
Helemaal wanneer u deze Leitmotiv hanglamp Melange ziet. Met zijn verschillende gekke kapjes is deze hanglamp een en al feest. Door het gebruik van voornamelijk wit rent u niet gillend weg van de drukte, maar geeft de hanglamp Melange een kalme en knusse sfeer. Ook de tafellamp Shroom bewijst dat Leitmotiv speelt met kleuren en vormen. Dat oranje ook huiselijk kan zijn, laat de tafellamp Shroom dan ook zien.



Hoera! Oranje is de kleur!

Retro tafellampen, aluminium hanglampen, moderne bureaulampen. Wat ze allemaal doen is schitteren en stralen. Leitmotiv creƫert niet alleen haar eigen collectie, maar werkt ook samen met internationale ontwerpers om ervoor te zorgen dat de collectie altijd verrassend blijft.
Door constant alert te blijven op wat er gebeurt in de woonwereld en out-of-the-box te denken, komt Leitmotiv keer op keer met in het oog springende producten die niet alleen opvallen door het design, maar ook de prijs. Betaalbare producten daar houden we van! Voor onder de kerstboom, voor de verjaardag van moeders of gewoon voor thuis in de woonkamer.

Altijd handig!

Met een collectie die blijft verrassen moet u zeker Leitmotiv in de gaten blijven houden. Voor de gehele collectie kunt u hier klikken. Zo ontdekt u dat Leitmotiv lampen niet alleen licht geven, maar ook een gezellige sfeer en dat een Leitmotiv tafeltje niet alleen een tafel is, maar ook een krantenbak.
Leitmotiv, de gehele collectie.


Reacties zijn altijd welkom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten