woensdag 25 januari 2012

Begin het jaar 2012 wollig en gehaakt


Gebreid is fijn!
Elk jaar of eigenlijk elk seizoen het interieur veranderen, is niet voor iedereen weggelegd. Het kost tijd, geld en ook nog eens ruimte. Want waar worden die meubels gelaten die dit seizoen echt niet meer kunnen? Op zolder of in de kelder? Gelukkig zijn er nog de woonaccessoires die elk interieur kunnen veranderen in de stijl van het seizoen. Het jaar 2012 is het jaar waarin de natuurtinten nog steeds erg populair zijn. De kleuren grijs, ecru en crème zijn de kleuren waar menig Nederlander zijn interieur mee gevuld heeft. Deze landelijke kleuren zijn vooral populair vanwege hun rust die zij uitstralen. 

Als een trui zo lekker
Net zoals natuurlijke kleuren zijn ook natuurlijke materialen in. Er wordt veel gebreid, gehaakt en gepunnikt dit jaar. En met succes, want zo ontstaan producten die net even anders zijn. Een dekentje van lapjes voor over de bank is vrolijk en heerlijk om eronder te kruipen op een koude winterse avond. Een ander trendy product is de woonkussen gebreid blauw. Prachtig voor op de bank en lekker warm om tegenaan te leunen. 

Om woonkamers vrolijk te maken
Ook recyclen is weer in anno 2012. Zo zijn er manden gemaakt van autobanden, de autoband mand Recrub. Deze hippe manden met een jute randje zijn ideaal om al het rondslingerende troep in huis een plek te geven. Weg met die zooi. Een opgeruimd huis is hip.  

Duurzaam, milieuvriendelijk en stoer

Natuurlijk, knutselen, freubelen en recyclen. Met deze trends komt u vast wel dit winterse seizoen door. Lekker warm op de bank haken, punniken of breien. Of gewoon met een goed boek. Dat kan natuurlijk ook.

Meer trends? Droomhome.nl heeft alle trends voor winter 2011-2012 op een rijtje gezet. Bekijk ze hier
Bron foto's: Weblog HK Living en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten