donderdag 19 januari 2012

Oud en nieuw, het gaat prima samen


Het Scandinavische gevoel al te pakken? Bij LiL is dat in ieder geval wel zo. Met het nieuwe merk Bloomingville zijn er veel artikelen binnengekomen met een Scandinavische twist. Een collectie vol verzamelde en zelf geproduceerde producten die perfect samengaan. Felle kleuren, nieuwe productie en oude verzamelde producten met de daarbij behorende look.
Voor de collectie van het Deense merk maakt het niet uit welke stijl u thuis heeft. Zowel in een strak, landelijk of klassiek huis kunt u Bloomingville producten kwijt. Maar heeft u thuis een grote verzameling aan stijlen, dan passen deze producten ook prima in het interieur. 



Bij Bloomingville kunt u voor bijna alles terecht. Een mooie vloerlamp, industriële bureaulampjes, krukken, ouderwetse kapstokken, maar ook etagères voor al uw taarten. Zelfs warme dekens zijn in de grote collectie van dit mooie merk te vinden. Neem de tijd en struin de producten van Bloomingville af op LiL.nl. Wie weet zit u de volgende keer onder een warme deken naast een kleurig lampje op de bank.
Reacties zijn altijd welkom



Geen opmerkingen:

Een reactie posten