maandag 20 februari 2012

Gezocht: nieuwe bureaustoelen


Gevonden! Nieuwe bureaustoelen van Rob&Ruby. Het nieuwe merk met de bureaustoel Tessel is binnen bij LiL.nl. Leren bureaustoelen met een comfortabele zit. Niet alleen comfortabele door de gebruikte materialen, maar ook door het systeem wat gebruikt is. De Tessels zijn in hoogte verstelbaar en u kunt er ook mee kantelen. Dus, heeft u een groot kantoor en komt u vanuit de stoel niet overal bij? Dan is een stoel van Rob&Ruby de uitkomst. Het handige kantelsysteem zorgt ervoor dat u even naar achteren moet leunen en de juiste map kunt pakken. Maar ook tijdens het denkwerk, kunt u rustig achterover hangen en het proces in werking stellen.

Uiteraard zijn ze ook volop op voorraad en kunt u direct bestellen van de site. Deze comfortabele stoelen vindt u niet alleen op de site, maar ook op de Huishoudbeurs. Heeft u kaartjes, of bent u nog van plan om naar de beurs te gaan? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de stand van LiL.nl. Daar vindt u alle Tessel stoelen die Rob&Ruby in hun assortiment hebben. Ook kunt u daar even proef zitten.

Geen kaartjes of zin om naar de Huishoudbeurs te gaan? In de showroom van LiL.nl kunt u ook even komen kijken naar de Tessel. Uiteraard kunt u er dan ook even bij gaan zitten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten