woensdag 1 februari 2012

Heeft drie of vier poten en geen leuning, ra ra ra

Een kruk! Inderdaad de kruk, een ideaal meubelstuk voor in elk huis. Neemt minder ruimte in dan een stoel en is multifunctioneel. Laat LiL.nl u uitleggen waarom dan wel.

Allereerst is het een gemakkelijk meubelstuk dat u overal kwijt kunt. U kunt er snel even op plaats nemen. Niet alleen uzelf, maar ook kopjes, schoteltjes, glazen en borden kunt u kwijt op de kruk. Daarnaast is het ook handig om als opstapje te gebruiken. Is de bovenste plank in de kast te hoog voor u? Pak de kruk erbij en u zult zien dat het dan een stuk makkelijker gaat. Hoeft u ook niet meer de lange man in huis te roepen voor deze taken.

Wat u ook kunt doen is de kruk als woonaccessoire gebruiken. Er zijn tegenwoordig veel design krukken waar u liever naar kijkt dan op gaat zitten. U kunt hierbij denken aan de zigzag van Pols Potten. Dit merk heeft ook handige zit objecten in het assortiment, namelijk de pianokruk. Een klassiek ontwerp om goed achter de piano plaats te nemen. Maar ben u een fervent schilder, dan staat dit meubelstuk ook perfect voor de schildersezel.
Geen zin in een gewone kleur? Al dat saaie zwart, wit en hout heeft u nu wel gezien? Dat komt goed uit, want er zijn veel krukken gekomen met opvallende kleuren. Groen, geel, roze, rood, blauw en ga zo nog maar even door. Er is dus genoeg om uit te kunnen kiezen.

In het assortiment van LiL.nl vindt u ook krukken met een zacht kussentje. Want na lang zitten op een hard vlak heeft u houten billen en dan is een kussen extra lekker. Dus, weet u dat u vaak lang op een kruk zit? Ga dan voor een zacht zitvlak. Kunt u nog langer blijven zitten.


Hoe dan ook, het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de collectie drie- of vierpotige zitobjecten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten