dinsdag 28 februari 2012

LiL.nl loves bijzettafels!

Ook vtwonen vindt de opklapbare bijzettafel leuk!
Het leven is veel gemakkelijker met een bijzettafel aan uw zijde. Even een kopje thee of een kopje koffie erop zetten, die prachtige plant tentoonstellen of ter decoratie van het interieur. Bijzettafels zijn zo gek nog niet. Ze lijken overbodig en altijd in de weg te staan, maar ze zijn handiger dan de meeste mensen denken. Met vele kleuren, materialen en vormen bijzettafels is er genoeg keus om een huiskamer te vullen met een bijzettafel.

In- of uitgeklapt? HKLiving weet er wel raad mee.
Bijzettafels nemen over het algemeen weinig ruimte in. Toch kan een bijzettafel, wanneer het niet gebruikt wordt, weleens in de weg staan. Gelukkig zijn er bijzettafels die voor dit probleem ontworpen zijn. Zoals de opklapbarebijzettafel. De opklapbare bijzettafels kunnen naast overal heen geschoven worden, ook nog eens ingeklapt worden. Erg handig, want zo staat de bijzettafel nooit in de weg. Stoere en tegelijkertijd handige opklapbare bijzettafels zijn de opklapbare bijzettafels van HKLiving. De landelijke, opklapbare bijzettafel van HKLiving is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en grijs.

Ook handig is de bijzettafel en tijdschriftenrek ineen. Zo kunt u gemakkelijk een hele stapel tijdschriften lezen en een kopje thee drinken zonder ook maar een stap te zetten. De tafel met tijdschriftenrek is van het merk Valsecchi. Met het Italiaanse design en de elegante vormen is deze tafel met tijdschriftenrek lang niet alleen voor het gemak, maar ook om de ruimte stijlvol te decoreren.

Lekker gek: de bijzettafels van Pols Potten
En decoreren dat doen de bijzettafels goed. Met gekke kleuren, opvallende vormen en prachtig materiaal is er altijd wel een bijzettafel te vinden die het huis sprankelend en levendig maakt. Voor meer bijzettafels klik hier.  

Voor meer inspiratie bekijk Designsponge.com. Zelf een bijzettafel maken? Lees het artikel diy project: pure + simple side table. Om een bijzettafel te maken die niemand anders heeft.

Bronnen afbeeldingen: weblog HKLiving en LiL.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten