donderdag 22 maart 2012

Voorjaar bij LiL.nl

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, tuinstoelen kom maar gauw! De voorjaar zit er aan te komen en daarmee ook het opknappen van de tuin. LiL.nl heeft voor u speciaal een nieuwe pagina aangemaakt met artikelen voor in de tuin.

Het jonge merk Rob&Ruby heeft een grote collectie tuinstoelen en tafels voor de aankomende dagen. Comfortabele stoelen die ook nog eens goed samen gaan met het ruime assortiment aan kussens van LiL.
Ook nieuw bij LiL.nl is het label Maandag Meubels, leuke attributen voor in de tuin. Denk hierbij aan gave vuurkorven en de vogelboomhut. Maak de aankomende lange avonden romantisch met een knapperend vuurtje. Heeft u nog een boomstam in de tuin of in de buurt liggen? Gooi deze niet weg, Maandag Meubels heeft hier een creatieve oplossing voor gevonden. Met een stel poten heeft u zo een natuurlijke bank. Dit zitmeubel in combinatie met een knapperend vuur zijn de ingredi├źnten voor een romantische avond onder de sterren.
Neem snel een kijkje op LiL.nl voor alle tuinmeubelen en raak ge├»nspireerd. Neem de tuin op de schop en zet ‘m in bloei met meubels van LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten