zaterdag 24 maart 2012

Tuinstoeltje hier, tuinstoeltje daar, maak uw tuin voorjaarsklaar

De lente is begonnen! Dit betekent tijd om de tuinstoelen onder het zeil vandaan te halen en uw tuin voorjaarsproef te maken. Behalve plantjes en bloementjes in de tuin, maken ook nieuwe tuinstoelen uw tuin klaar voor de lente. Dit seizoen zijn er weer veel opvallende tuinstoelen. Hier de top 3 leukste tuinstoelen van 2012 op een rijtje gezet. Om niet alleen van de zon, maar ook van de tuin te kunnen genieten!

Stapelen maar!

Handig schoon te maken, handig op te stapelen en handig te combineren. Erg handig dus deze stoel Diva Blauw. Behalve handig, ziet deze tuinstoel Diva blauw er ook vooral fris en trendy uit. Welke tuin wordt van deze stoel nu niet gezelliger?Tadaa! Hip, vrolijk en zo 2012

Breng het strandgevoel in de tuin en relax de hele zomer door in deze strandstoel bloemen van Present Time. Met zijn vrolijke print kan deze strandstoel bloemen niet anders dan er vrolijk en aantrekkelijk uitzien. Klap de strandstoel bloemen in en neem hem ook mee naar het strand. Voor de hele lente en zomer plezier!


Hip design voor in de tuin
3. Stoel Box zilvergrijs
Een zilveren stoel? Ja, het bestaat echt. Met zijn mooie gloed en schitterend design is de stoel Box zilvergrijs meer dan gewoon een tuinstoel. De stoel Box zilvergrijs is de design stoel voor in de tuin. Heeft u het gaatje in de stoel al opgemerkt? Zo kan het regenwater gemakkelijk wegstromen en kan de stoel Box zilvergrijs de hele zomer buiten blijven staan.

Met de tuinstoelen wil het vast wel lukken. Nu nog de bloeiende bloemen, de Spaanse gitaarmuziek, de lekkere hapjes, de fles wijn en natuurlijk de zon, en het vakantiegevoel is ontstaan. Laat het mooie weer maar komen! We zijn er klaar voor!

Meer tuinstoelen bewonderen? Klik hier voor alle tuinstoelen van LiL.nl. Of kijk op tuinstoelenvanlil.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten