donderdag 26 april 2012

Aangrijpende lijstjes vol met herinneringen


Foto’s die herinneringen hebben vastgelegd mogen zeker niet zomaar rondslingeren in huis, op het kantoor of in de slaapkamer. Geef deze foto’s een mooie plek in een fotolijstje. En niet zomaar een lijst, eentje die de prachtplaatjes nog beter naar voren laat komen. Een lijst die samen met de foto’s een mooi geheel vormen aan de muur. Het wordt bijna een po√ętisch schilderij.
Bent u van de brocante tierelantijnen die de foto’s dat ene romantische tintje geven of gaat u liever voor een strakke variant. LiL.nl heeft twee beeldige soorten fotolijstjes van de merken Present Time en Clayre&Eef.

Dit strakke lijstje van Present Time heeft ruimte voor zes prachtplaatjes die gezien mogen worden. Mocht u geen plek hebben aan de muur, dan kunt u de collectie ook voorzien van een staanplaats. Altijd handig dat er meerdere manieren zijn om dit stukje design plek te geven.

Met een fotoframe kan iedereen vele kanten op. Niet alleen voor uzelf is een collectie foto’s een aanwinst, maar ook als cadeau voor uw beste vriend of vriendin. Kortom, de fotolijstjes van LiL.nl mogen gezien en als cadeau gegeven worden. 

1 opmerking: