donderdag 19 april 2012

De intelligentie van een bijzettafelIs het een krukje? Nee. Is het een woonaccessoire? Soort van. Is het kunst? Bijna.
Leitmotiv is met iets nieuws gekomen, de Orbit. Een handig bijzettafeltje dat veel wegheeft van een krukje. Alleen, het is geen krukje. Het opstaande randje zorgt ervoor dat niemand er met z’n billen op gaat zitten. Zoiets blijft namelijk toch pijnlijk. Is het dan niet stom en overbodig dat er een randje op zit? Nee, helemaal niet. Dit is het detail dat vele tafels missen. Stoot maar eens een volle beker om op een gewone tafel. Alles stroomt regelrecht op de afgrond af, de vloer dus.  Maar mocht u per ongeluk een glas omstoten terwijl deze op de Orbit staat, dan blijft het meeste daar liggen. Daar zorgt dat ene detail wel voor.

Naast dat dit intelligente bijzettafeltje geen nattigheid laat doorstromen, is het ook een plaatje om te zien. De rubberhouten poten in combinatie met de metalen bovenplaat geven een speelse uitstraling. Maar ook een uitstraling die welkom is in ieder interieur. Verwelkom dit handige bijzettafeltje, voor in de keuken, de woonkamer, de slaapkamer of de badkamer. Het maakt niet uit, de Orbit vindt zijn plekje wel.

U snapt dat u het omstoten van glazen water niet moet gaan uittesten op deze bijzettafel. U heeft namelijk ook veel meer aan een Orbit wanneer deze uw glazen laat staan en u de inhoud zelf kunt opdrinken.

Enthousiast over de Orbit? Bij LiL.nl is deze in drie verschillende kleuren verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten