vrijdag 13 april 2012

Laat de handleiding voortaan maar links liggen

Hackers zijn vandaag de dag bijzonder actief. Ministeries worden massaal gehackt, persoonlijke gegevens liggen continu op straat en de meest briljante hackers kunnen er een legale baan aan overhouden. Maar niet alleen op het gebied van computersystemen wordt er gehackt, ook op het gebied van meubilair. We hebben er al eens eerder aandacht aan geschonken op onze Facebook-pagina. Maar nu heb ik besloten om er nog maar eens uitgebreid op in te gaan, de IKEA Hackers.

Eigenlijk zit er achter IKEA Hackers maar een persoon, Jules. Zij heeft de site opgericht in 2006 en heeft sindsdien een grote populariteit opgebouwd. Hoofdzakelijk verbouwt Jules producten van de geelblauwe blokkendoos om tot innovatieve creaties. Gelukkig heeft het brein achter IKEA Hackers veel volgers die ook hun creatieve uitingen insturen.

Keukenkastjes worden omgebouwd tot een voorraadkast voor de wasmiddelen boven de wasmachine, deurtjes worden schoenenplanken, wandplanken worden zwevende pannenrekken enzovoorts. Door de jaren heen heeft Jules genoeg artikelen verzameld om iedereen van nieuwe idee├źn te voorzien. Laat uw creatieve brein op de vrije loop gaan en deel ook uw nieuwe IKEA producten met IKEA Hackers. Of kom op een grandioos idee via de site van de grootste meubilaire hacker van deze tijd.

Neem een kijkje op IKEA Hackers en ga aan de klus. Laat de handleiding van IKEA deze keer links liggen en ga zelf sleutelen. 

Bronnen afbeeldingen: IKEA Hackers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten