woensdag 25 april 2012

Lang leve de kleur oranje!


Het is bijna Koninginnedag en dat moet gevierd worden. Doe mee met alle feestvreugde op de dag dat alles oranje kleurt! Trek een Koninklijke outfit aan en versier uw huis in stijl. Met deze oranje woonaccessoires moet het zeker lukken. 


Wat dacht u van een oranje broodtrommel? Vanuit deze broodtrommel kunnen de kinderen hun heerlijke zelfgemaakte cupcakes verkopen en kunt u het hele jaar door lekkere koekjes in bewaren. Deze Classic Line Cookie Box Oranje van Wesco is luchtdicht, dus koekjes zullen extra lang krokant blijven. Daarnaast ziet de oranje kleur er niet alleen op Koninginnedag spetterend uit, maar zal de kleur het hele jaar opvallen. 


Een ander hip product is het Kitchen Trend rond krukje met hout oranje. Met zijn fraaie uiterlijk is dit krukje niet alleen erg populair in vele huishoudens, maar ook woonbladen als vtwonen en Ariadne at Home hebben al laten zien dat dit ronde krukje van Kitchen Trend de musthave is voor dit seizoen. 
Om de hele dag door van Koninginnedag te genieten, mag een beetje licht in de avond niet ontbreken. Met dit tafellampje Shroom in de kleur oranje zal ook de avond feestelijk verlicht worden. Tafellamp Shroom van Leitmotiv kan door het hele huis gebruikt worden en is zelfs leuk in de kinderkamer.  


Of u nu op de vrijmarkt gaat staan, gaat rondslenteren door de stad of een pretpark gaat bezoeken. Koninginnedag is de dag dat u even gek mag doen en al het oranje van zolder mag halen. Mocht u geen genoeg krijgen van de kleur oranje, dan heeft LiL.nl voor u nog veel meer oranje woonaccessoires en meubels in de collectie. Bekijk al het oranje hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten