vrijdag 27 april 2012

Leukste website van de week: Apartment Therapy






Het internet is een grote wereld waarover niemand de controle kan houden. Zoveel websites, zoveel mensen en zoveel informatie. De leukste website? Erg lastig om zo 1, 2, 3 te bedenken. Dus om u een handje te helpen, zoekt LiL.nl elke week de leukste website voor u. Deze week is het de website Apartment Therapy.com die in de spotlight staat. Apartment Therapy.com helpt mensen hun woning mooier, georganiseerd en gezond te houden door een groot scala aan foto’s, ideeën en een online community. 



Apartment Therapy.com is een inspirerende website waar interieurs van over heel de wereld worden laten zien. Met oneindig veel foto’s, video’s en informatie bent u op deze website uren zoet. Erg leuk zijn de ‘Before & After’ foto’s die laten zien dat alles kan. En wat te doen met kleine ruimtes? Of hoe zorgt u ervoor dat dat emotionele maar niet-helemaal-uw-stijl meubelstuk van een familielid toch een mooi plekje krijgt? Het kan niet anders of Apartment Therapy.com weet daar het antwoord op. 


Apartment Therapy.com is een uitgebreide website om eens rustig op een zondagmiddag te bekijken. Om jaloers op andermans huis te worden, om inspiratie op te doen, maar vooral om zin te krijgen om uw interieur eens flink onder handen te nemen. Apartment Therapy.com 


Foto's Apartment Therapy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten