donderdag 12 april 2012

Neem plaats op uw eigen gevouwen kruk


Kent u ‘m al? De kruk van karton in allerlei soorten en een dezelfde maat? Het dunne pakket dat u snel en gemakkelijk om tovert tot een kruk die wel 200kg kan dragen? Oftewel, kent u de Dutch Design Chair al?


Bij LiL.nl vindt u alle Dutch Design Chairs op voorraad. LiL heeft het gehele assortiment op de site. De vele prints geven u genoeg om uit te kiezen en u kunt de kruk ook op veel plaatsen in huis kwijt. Staat het exemplaar met de vlindertjes niet meer leuk in de woonkamer, verhuis deze dan naar de slaapkamer van uw dochter. Niet alleen is deze kartonnen uitkomst snel te verplaatsen, maar ook op te bergen. Bang dat uw zitje vertrapt wordt onder de vele visite die er aankomt? Berg de Dutch Design Chair dan eenvoudig op, het smalle pakketje kunt u gemakkelijk achter de kast, de bank of in een la kwijt.


Mocht u in het scenario belanden dat u de kruk echt niet meer leuk vindt staan, gooi dit stukje Dutch Design dan alsnog niet weg. De Chair bergt u gemakkelijk op, kan altijd nog van pas komen en wie wat bewaart, die heeft wat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten