maandag 23 april 2012

Wist je dat... polycarbonaat niet zo saai is als het klinkt?

Blauwer dan blauw, maar o zo leuk!

Polycarbonaat? Wat moet ik hier nu mee zult u misschien wel denken. Wat heeft het met LiL.nl te maken? Misschien begint er al iets bij u te dagen, maar het kan ook zijn dat u geen flauw idee heeft wat het is. Polycarbonaat is het materiaal waarvan tuinstoelen zijn gemaakt. Dit materiaal, ook wel bekend van valhelmen en helmvizieren, is erg stevig. Geen wonder dan ook dat de makers van tuinstoelen dit onbreekbare materiaal hebben afgekeken van de fiets- en klimwereld. 

Zitten als een koningin in de stoel Victoria

Ook op LiL.nl zijn de meeste tuinstoelen gemaakt van dit stevige materiaal. Weg met die goedkope tuinstoelen waarbij die net iets te dikke oom regelmatig doorheen zakt en die al begint te wankelen zodra er een windbui over het land heeft geraasd. Deze tuinstoelen op LiL.nl kunnen wel tegen het wisselende weer in Nederland en ook iemand die wat zwaarder is, kan prima zitten. Het leuke aan deze tuinstoelen is niet alleen dat ze tegen een stootje kunnen, maar dat ze ook nog eens verkrijgbaar zijn in de meest vrolijke kleuren.

Polycarbonaat is zo saai nog niet. Het is dus vooral heel handig voor tuinstoelen. Maar wist u dat..

  • Polycarbonaat door de stevigheid wordt gebruikt om cd's van te maken?
  • Polycarbonaat 250x sterker is dan glas in dezelfde dikte?
  • Polycarbonaat daarentegen erg licht is, waardoor tuinstoelen gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen zijn?
  • Polycarbonaat tegen een grote hoeveelheid warmte kan en dus niet snel in de fik gaat?
  • Polycarbonaat onbreekbaar is?

Stevig, lichtgewicht en onbrandbaar. Ideaal voor elke tuin en elk balkon. Bekijk de gehele collectie tuinstoelen op LiL.nl. Klik hier. Of kijk op TuinstoelenvanLiL.nl.

Stoelen afbeelding:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten