donderdag 17 mei 2012

Boer zoekt Clipper

Het wel bekende programma over de Hollandse boeren kan wel van de buis worden gehaald, want deze revolutionaire kruk zal binnen mum van tijd het hart van elke man veroveren. Wie wil zo een handige Clipper nou niet? Met de Clipper kruk kan je bijna wel spreken van een industriĆ«le revolutie. Wat begon als hulpmiddel bij het melken van koeien is tegenwoordig niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs.

Zo een vaart zal het niet lopen met deze driepoot, dus voor alle kijkers van de boerenhunken, wees gerust! Maar toch is het een feit dat deze eyecatcher met zijn stoere uitstraling, revolutionaire veranderingen toebrengt aan uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Is de Clipper naast de stoere en industriĆ«le uitstraling ook nog eens praktisch en functioneel? Ja. De Clipper kunt u namelijk op verschillende hoogten verstellen en beschikt ook nog eens over rubberen doppen aan de poten wat glij en kraspartijen op de vloer voorkomt. Ook beschikt deze revolutionaire Clipper over een hoog creativiteitsgehalte. Wat natuurlijk erg handig is als u dagelijks achter uw piano of enig ander muziekinstrument schuift.



Dus, is de Clipper van alle gemakken voorzien? Ja. Hij is revolutionair, heeft een stoer uiterlijk, is praktisch, functioneel en past ook nog eens in ieder eigentijds interieur! Dit stuk sterk staaltje design is bij LiL.nl verkrijgbaar in vier verschillende kleuren! 

Foto's: LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten