dinsdag 1 mei 2012

De Boy die wel zijn vuilnis opruimt

Weleens een man gezien die z’n troep achter zijn kont opruimt? Het komt zelden voor, maar ze zijn er wel. In levende lijve, maar ook in een wat statische vorm. En deze laatste moet wel een handje geholpen worden, want anders loopt hij over. De zogenoemde laatste druppel zal hem dan teveel worden.

Oké, de rommel moet ook aan de Boy gegeven worden, dus zoveel verschil met de man is er nu ook weer niet. Maar, deze rommeltrommel houdt zijn vuilnis wel bij hem, is populair en verkrijgbaar in diverse spetterende kleuren. Ik heb het hier over de Wesco Pushboy, Kickmaster en de Single Boy.

Een grote variatie aan fantastische boys die al uw vuilnis bij zich houden en gemakkelijk in de omgang zijn. Er is geen handleiding nodig, want deze masters spreken voor zich.

Showen met een Wesco mag. Aangezien het een oogstrelende vuilnisbak is, mag iedereen de nieuwe man van het huis zien. Zorg ervoor dat u niet alle aandacht aan uw nieuwe aanwinst geeft. Overtuig uw man van het plezier dat afval weggooien in de Wesco met zich meebrengt. Neem een extra man in huis die u helpt met al het afval, ga voor een kleurrijke Wesco bij LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten