woensdag 16 mei 2012

Laat ze maar hangen die kommen!
Tegenwoordig draait alles om zien en gezien worden. In tijden van crisis is het een trend om huizen van binnen te versieren en gezellig te maken. Ook in de keuken mag het best wat gezellig zijn. Naast handige bordenstandaarden, hippe bestekbakken en schilderijen voor aan de muur, zijn ook kommenstandaarden een trend voor in de keuken. Die leuke kommen die al jaren achter in de kast stoffig liggen te worden, mogen eindelijk gezien worden. Want zeg nu zelf, het is toch zonde om niet al het moois te laten zien dat u in huis heeft?
Opbergen in de kast is niet alleen zonde van al die leuke kommen, maar kost ook nog eens tijd. Met een van de kommenstandaarden van Kitchen Trend pakt u in een tel dat kommetje dat u nodig heeft om een ei te klutsen of om wat chips in te doen. Geen gezoek meer achter in de kast of moeite doen om bij die kom op de bovenste plank te kunnen. De kommenstandaard van Kitchen Trend maakt het allemaal een stuk gemakkelijker en is ook nog eens een ware eye-catcher voor op het aanrecht.
Met zijn vrolijke kleuren is de kommenstandaard van Kitchen Trend een leuk accessoire dat elke keuken opvrolijkt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stevig van aard zorgt ervoor dat de kommenstandaard jarenlang op het aanrecht kan stralen. De kommenstandaard is van het merk Kitchen Trend en is verkrijgbaar in twee maten. Handig!


Foto's: LiL.nl en Pinterest.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten