vrijdag 18 mei 2012

Plak donkere kleuren achter het behang!


Geel, roze, blauw, groen, stippen, strepen ze knallen er deze zomer helemaal uit! Op de catwalk zijn deze kleuren al geen verrassing meer, de bladen staan er vol mee. Nu is het tijd dat zelfs onze huizen worden gepimd met deze wirwar aan kleuren! Airmagazine.nl trekt alle tips uit de kast om u te helpen bij het color blocken van uw huis! Donkere kleuren worden letterlijk achter het behang geplakt!


Voor de extreme fans: laat u niet tegenhouden! Mix lime groen, met knalblauw en zuurstokroze. Om nog eens wat meer energie tegen uw muren te gooien kunt u deze Splash aan kleuren combineren met stippen, strepen en andere energieke dessins. Met deze kleurenexplosie in uw huiskamer staat u ongetwijfeld in de spotlight. Als u het niet zo extreem wilt aanpakken, maar toch mee wil gaan met deze trend, volgt hier een kleurrijke tip!


Verander uw bankstel gemakkelijk in een kleurrijk fenomeen. Wees niet bang om te wonen! Een kleurrijke bank, bureau, of kast is natuurlijk net zo functioneel als een sombere zwarte of bruine. Het enige wat u hoeft te doen om uw bankstel die Color Splash te geven is leuke kussens kopen in het liefst zoveel mogelijk kleuren. Spreidt ze uit over uw bank en u heeft direct instant Color Blocking in uw huiskamer! 

Airmagazine.nl geeft u de beste tips voor het Color Blocken van uw huis. Heeft u hiervoor nog spullen nodig zoals een kleurrijke lamp, stoel of tafel? Bij LiL.nl bent u aan het juiste adres voor al uw meubelen en woonaccessoires! 

Bron afbeeldingen: Airmagazine.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten