woensdag 23 mei 2012

Saaiheid is het helemaal!


Voor altijd de tijd kunnen lezen op de nostalgische vijf klokken


Nostalgische klokken, gietijzeren brievenbussen en klassieke fotolijsten. Ouderwets? Saai? Tegenwoordig niet meer. In een huis waar de televisie altijd op stand-by staat en waar de computer nog vaker aanstaat dan de kachel is het tijd om een sprankeltje vroeger het huis in te blazen. Met hun romantische en karakteristieke uitstraling zijn de producten van Clayre & Eef weer helemaal je van het. Authenticiteit is steeds belangrijker. Geen strakke klokken waarop je met moeite de tijd op kunt lezen, maar klokken die ook nog eens mooi zijn om te zien.


Prachtig allemachtig die brievenbus gietijzer

Clayre & Eef heeft nu een nieuwe collectie vol met romantische woonaccessoires waar iedereen gelukkig van wordt die een beetje van brocante, antiek en, vooral niet te vergeten, van die romantische look houdt. Met materialen als gietijzer en hout kan het ook niet anders dat het gezellig wordt in huis.

Laat ze maar drogen op het handdoekrek wit!

Clayre & Eef heeft niet alleen ontzettend leuke producten, maar is ook nog eens een leuk familiebedrijf dat al sinds 1994 bestaat. Clayre & Eef heeft een complete collectie woonaccessoires dat van een huis een huis maakt, zoals Clayre & Eef dat zelf zegt. Mede door die romantische look en prachtige materialen is een product uit de collectie van Clayre & Eef dan ook zo te herkennen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten