vrijdag 25 mei 2012

Succesvol ontwerpen en inrichten doe je zo


Nu het weer zo positief uitpakt, is er ook reden genoeg om er van te genieten. Doe dat vooral! Maar wat als de tuin nog niet zomer-klaar is? Plannen genoeg, maar het uitvoeren van zo’n plan vergt meestal meer tijd en moeite dan gedacht. Dan is een tuinarchitect de perfecte uitkomst. Alleen wanneer het budget niet meewerkt komt de architect alsnog de tuin niet in. Creativiteit en tijd moeten dan toch echt vanuit uzelf komen.


En daarom is het zo lekker dat er genoeg tips zijn te vinden op het net. LiL.nl helpt u graag een handje, elke vrijdag vindt u hier een nieuwe site met de beste of leukste interieurtips.

Deze week staat het blog van interieurstylist Rinske centraal en dan wel specifiek met drie tips om je tuin in te richten. De tips van Rinskes gastblogger Kim Vos luiden als volgt:
1.      Begin met een analyse,
2.      Zorg voor een terras,
3.      Zorg voor ritme en herhaling.

Tips die duidelijk zijn en wellicht logisch, maar lees voordat u verder gaat met ontwerpen en inrichten ook rest van het blog.

Nu nog een tip van LiL.nl zelf, zorg ervoor dat het beste gereedschap in huis is voordat u aan de slag gaat. En waar kunt u dan beter zijn dan bij tuingereedschapvanLiL.nl of tuinvanLiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten