dinsdag 5 juni 2012

Hoe de file naar de Noordzee leuk wordt...




Met mooi weer trekt Nederland massaal naar de kust. Want zo vaak is het in Nederland niet mooi weer, wordt ook weleens gezegd. Zomerkleding van zolder, zonnebrandcrème inslaan en met volle koelboxen op weg naar de Noordzee. Dat het negen van de tien keer ijskoud is in zee doet er niet toe. Het gaat allemaal om een dagje weg, even rusten en vooral genieten van de zon. Wat daarbij zeker niet mag ontbreken, is een heerlijk zittende en leuk strandstoel. Hier de leukste strandstoelen van Present Time op een rijtje.



Het voordeel van strandstoelen is dat ze gemakkelijk ingeklapt en in de auto geplaatst kunnen worden. Ook al zit de achterbak vol met opblaasbanden, grote tassen en genoeg eten en drinken om de dag mee door te komen, een strandstoel past er altijd wel bij. Het strandbed met stippen is net zo compact als een handtas, ziet er zomers uit en zorgt bovendien voor een onbezorgd dagje strand. In- en uitklappen is zo gepiept en dat het strandbed met stippen in de auto past is garandeerd. Het strandbed met stippen is zelfs op de fiets mee te nemen. 




Wat meer luxer, maar zeker niet veel duurdere strandbedden zijn de strandstoel strepen en strandstoel bloemen. Met hun vrolijke printjes en kussentje voor het hoofd is aan alles gedacht. Vergeet niet dat ook de strandstoel strepen en strandstoel bloemen gemakkelijk zijn in te klappen en natuurlijk ook erg handig zijn voor op de camping. Dat het met deze strandstoelen goed gaat komen staat vast. Nu nog een zomer met veel zon en de zomer is geslaagd. 


Bronnen foto's: weheartit en LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten