woensdag 6 juni 2012

Met Castle Klamboes blijft iedereen jong!Het gebeurt niet dagelijks dat u een kasteel bezoekt of ziet. Maar met de Castle klamboes van LiL, heeft u uw eigen kasteel in huis. En dan nog wel in uw slaapkamer ook! Als u uw ogen sluit zult u zich een weg banen in een droomwereld van ridders, prinsessen en kastelen. Weer even die heerlijke kinderdromen tot leven wekken met de Castle Klamboes van LiL! Iedereen blijft jong. Tover uw bed om tot een waar kasteel of een prachtig paleis!


De Castle Klamboe van LiL is de troon op het echte werk. Denk weer even terug aan uw kindertijd! De Castle Klamboes van LiL zijn natuurlijk niet alleen maar bedoeld om lekker in weg te dromen over ridders en kastelen! De klamboes zijn ook nog eens erg praktisch. Denk maar eens aan die oneindig veel muggenbulten die u kunt voorkomen. Geen jeuk, gezoem en gekriebel meer.

Nog een leuk feitje over de Castle Klamboes van LiL.nl is natuurlijk dat ze er prachtig uit zien. Het maken van een kasteel in uw eigen slaapkamer is natuurlijk niet alleen leuk, het brengt ook nog eens een sprookjesachtige sfeer in uw slaapkamer.


De Castle Klamboes van LiL. Dus niet alleen, praktisch en sfeervol, maar ook nog eens ontzettend leuk voor in de kinderkamer! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten