dinsdag 19 juni 2012

Met het bosbankje zit u er bovenop!Een bankje dat eruit ziet als een boom! Maar waar u voor de verandering lekker op kunt zitten! Dat is weer eens wat anders! Met de Bosbank van Maandag meubels heeft u uw eigen bos in de tuin! Er is alleen nog iets wat u vast nog niet over dit unieke bosbankje weet! Om namelijk de ideale lengte en grootte van het bankje te bepalen, gaat u zelf het bos in! Het bosbankje van Maandag meubels is uniek en geeft uw tuin een natuurlijk tintje!

Het Bosbankje van Maandag meubels is een uniek staaltje design. Om er op te kunnen zitten moet u eerst namelijk nog uw eigen boomstam omhakken! Ideaal natuurlijk, u krijgt de vrijheid uw eigen bankje voor in de tuin geheel zelf samen te stellen. U kunt de lengte, breedte, dikte, alles zelf bepalen! Om het allemaal nog even wat gekker te maken, is het in elkaar zetten van het natuurlijke bosbankje zo gepiept! Met de handige instructies is het zelfs voor iemand met twee linkerhanden een karweitje van niets!


Het Bosbankje van Maandag meubels brengt de bomen letterlijk bij u in de tuin. Dankzij de natuurlijke uitstraling heeft uw tuin niet alleen die natuurlijke sfeer, maar zit u er ook nog eens bovenop!

LiL.nl zit er bovenop! De tuinmeubelen en accessoires van LiL zorgen ervoor dat uw tuin voortaan voorzien is van een mooi stukje natuur. En natuurlijk dat uw tuin zomerproof is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten