vrijdag 1 juni 2012

Stiekem gluren naar de buren
Het is altijd leuk om even bij anderen naar binnen te gluren. Al is het alleen maar om te kijken hoe het huis is ingericht. En om de hele familie opgepropt en op elkaar op de bank te zien zitten voor de tv met alle poeha bovendien. Dikke kussens, bijzettafels, kaarsen en fotolijstjes, gezelligheid kent geen tijd. Kneuterigheid is wel leuk! Zo ook op de tumbler home inspiration. Ja, ja tumbler is het nieuwe Facebook en Twitter. Met prachtige foto’s zorgt deze tumbler home inspiration voor veel gezelligheid. 

Tegenwoordig gaat alles om zien en gezien worden. Of u nu bij de overburen naar binnengluurt of hun Facebook-pagina bekijkt, het is altijd interessant om te zien wat een ander uitspookt. Gelukkig zijn er ook mensen die het niet erg vinden om hun hele inrichting op internet te zetten en om aan de rest van de wereld te showen. Op de tumbler home inspiration staan genoeg foto’s voor een avondvullend programma. Van badkamers met kroonluchters tot keukens vol met apparatuur (kan ook erg stijlvol zijn) en van romantische serres tot overvolle balkons (een balkon is nooit te vol). 
Uren bent u zoet naar het bewonderen van al dat moois. Het voordeel van tumbler is dat er weinig tekst te vinden is. Dus geen lange verhalen over hoe die ene kast gemaakt moet worden, maar gewoon simpele plaatjes voor veel inspiratie. De tumbler heet dan ook niet voor niets home inspiration.


Bronnen foto's: 
Foto 1: Tumblr home inspiration via petitevanou
Foto 2: Tumblr home inspiration via everythingcharming
Foto 3: Tumblr home inspiration via scavengdpetite

Geen opmerkingen:

Een reactie posten