maandag 4 juni 2012

Wist je dat...


Je zelfs na een regenbui met de tuinmeubelen van LiL kan genieten van uw tuin! 


Na regen komt zonneschijn, iedereen kent dat gezegde wel. Maar wat heb je aan dat lekkere warme zonnetje als je niet buiten kunt zitten omdat al de stoelen nat zijn?! Maar met de tuinstoelen van LiL kun je zelfs na de regen van het zonnetje gaan genieten! 


Neem Victoria bijvoorbeeld. Deze dame is een echte eyecatcher voor in uw tuin en heeft dan ook alles om uw tuin te laten sprankelen. Ondanks de Hollandse, bijna dagelijkse regenbuitjes, zal de Victoria tuinstoel ervoor zorgen dat u zelfs na een hoosbui lekker buiten kan zitten. U kunt de Victoria namelijk gemakkelijk drogen. Door de gladde structuur, veegt u de natte regendruppels er zo af. Dus regen of zonneschijn dat maakt voor Victoria niets uit!


Of neem de tuinstoel Dejavu, dit is een echte klassieker voor in iedere tuin! Groot, klein, kleurrijk of gewoontjes, dat maakt met de Dejavu tuinstoel van LiL helemaal niets uit. ook deze stoel is gemakkelijk te drogen om na een regenbuitje lekker weg te dromen in de frisse lucht.

LiL maakt het voor iedereen mogelijk om zelfs na een Hollandse hoosbui te kunnen genieten van de tuin! LiL.nl verrast u met talloze mogelijkheden om na een regenbui te genieten van het zonnetje. Want tja… na regen komt zonneschijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten