dinsdag 17 juli 2012

Binnen de lijntjes kleurenAltijd lastig… het bepalen van de kleuren voor uw interieur. Rood, bruin, beige, lila, blauw… er zijn ook zoveel verschillende kleuren, u zou bijna denken dat het onmogelijk is hiertussen de geschikte match te vinden. Overal waar u komt en waar u om zich heen kijkt, vindt u kleuren die misschien bij u passen. Maar hoe vindt u nou de juiste kleuren voor in uw kleine paleisje?Het lijkt dan misschien onmogelijk, maar dat is het niet! Met wat handige tips en trucs van de specialisten van LiL, komt u er vast wel uit. Zoals het blog van tot (t)huis, wordt u overspoeld met handige tips om deze lastige klus te klaren. Schrijfster van dit prachtige blog heeft namelijk een verslaving aan het maken van kleurpaletten. Een kleurpalet is eigenlijk een soort moodboard, maar dan speciaal gericht op kleuren.

En dan komt nu eindelijk de clue! Want hoe kunt u nou gemakkelijk zelf zo een kleurenpalet maken? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Met het programma Paint op uw PC kunt u gemakkelijk de kleuren samenstellen. Zoek wat foto’s, afbeeldingen etc. op en haal hieruit de kleuren die u mooi vindt en zou willen toepassen in uw interieur.

Op Pinterest van LiL kunt u terecht voor prachtige foto’s voor het maken van uw kleurpalet. Deel uw kleurpalet met ons op pinterest, facebook, twitter of natuurlijk hier! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten