vrijdag 13 juli 2012

De oplossing voor vrouwen die NIET hun mond kunnen houden‘Al dat gepraat alleen maar de hele dag door. Vrouwen kunnen er wat van. Als die eenmaal hun mond opentrekken, dan houdt het nooit op!’ Het zou zomaar een uitspraak kunnen zijn van een mannelijk persoon uit de omgeving. Om dat praten een beetje te dimmen, is het tegenwoordig nieuw om quotes op muren of borden te schrijven. Zo is het niet nodig om een man te vervelen met ‘al dat gepraat’, maar kunnen harten geuit worden op de muur, een krijtbord of waar dan ook in huis.


Let Your Walls Do The Talking is een inspirerende blog op de website Easy Living. Houdt voor heel even de mond dicht, want met zijn vele foto’s is deze blog een lust voor het oog. Voornamelijk foto’s met quotes als ‘Be yourself everyone else is already taken’ en ‘Art is what you can get away with’ vullen de pagina’s en kunnen ook bij u de muur vullen. 

Extra leuk is het wanneer de quotes net zoals in de blog Let Your Walls Do The Talking geschreven worden door verschillende personen. Zo krijgt de quote een speels effect en valt deze extra op. Wat kleur of versieringen erbij en de muur is niet meer te herkennen als een kale, witte muur. Bent u niet zo’n teken-, schrijf- en knutselheld? Op een memoboard of krijtboard komt u al een heel eind. En ziet het er niet zo mooi uit? Wegvegen en opnieuw schrijven is zo gepiept.

Bekijk ook de andere blogs op de website!

Bronnen foto’s: Easy Living.co.uk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten