woensdag 25 juli 2012

Inpakken en wegwezen!


Stress! Veel mensen hebben last van vakantiestress de laatste paar dagen voor het begin van de vakantie. Is uw paspoort nog geldig? Heeft u de vereiste inentingen wel gehad? Gaat u weg met de caravan en is die wel schoongemaakt en rijklaar? Of kiest u voor een andere manier van kamperen, zoals in een berenhol, een woonwagen of een daktent? U kunt er deze zomervakantie avontuurlijk op uit trekken en dan heeft u echt wat spannends te vertellen op uw werk als u weer terug bent. Nederland is een echt caravan-land. Jaarlijks vertrekken we massaal met de sleurhut naar Frankrijk, Duitsland en ItaliĆ«. Erg handig, want u kunt de caravan lekker volgooien met alles dat u nodig denkt te hebben tijdens uw vakantie. Ervaring leert dat u de helft uiteindelijk toch niet gebruikt… Eenmaal op bestemming is het de caravan op zijn plek zetten en klaar is Kees. Het nadeel aan een caravan is dat u er wat langer over doet om op uw bestemming te komen, omdat u minder hard mag rijden. U kunt dan ook denken aan een daktent. Deze tent bevestigt u op het dak van de auto en klapt u eenvoudig in en uit.


In het noorden van Nederland ligt de camping Buitengewoon Groenhoff in Groningen. Op deze camping kunt u een nachtje slapen in een heus berenhol. Of, heeft u wel eens gedacht aan een yurt? Het fijne aan een yurt is dat deze in de zomer lekker koel blijft. Ideaal! Ook geeft een yurt u het gevoel  dat u midden in de natuur overnacht. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het al lang niet meer zo dat kamperen betekent dat u drie weken lang in primitieve omstandigheden moet overleven. Tenzij u dat natuurlijk wilt. Zo heeft het berenhol twee gewone bedden en een yurt is vaak voorzien van een houten vloer. 

Bent u nog op zoek naar een goede campingtafel die weinig ruimte in neemt in de auto, campingstoelen die u makkelijk kunt inklappen of een thermosfles voor op de heen- en terugreis? LiL heeft allemaal handige campingspullen!

Bronvermelding:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten