woensdag 18 juli 2012

Lopen... blaren, lopen... blaren...Het is alweer de tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse en flink wat mensen zullen na die eerste zware dag alweer op de blaren moeten zitten. Om elke dag weer fris en fruitig aan de Vierdaagse te beginnen, om die lange kilometers te voet af te leggen, moet u van tevoren natuurlijk wel goed uitrusten. En hoe kunt u dat nou beter doen, dan met de tips van de meiden van LiL.

Tijdens de Vierdaagse verdienen uw voeten natuurlijk de meeste aandacht, zij verrichten immers ook het zware werk. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat u na die zware kilometers lekker met de voeten omhoog op de bank of heerlijke luie stoel neerploft. Of natuurlijk, regelrecht het bed in belandt. Maar of dit nou de juiste beloning is voor uw voeten, daar valt nog over te twisten. Uw voeten verdienen veel meer, ze verdienen het beste dat er is. Laat ze dan ook lekker uitrusten op een heerlijk kussen van LiL.

Om u elke dag weer op te peppen om toch weer te gaan lopen kunt u altijd even een inspirerende zin of opbeurende tekst op de muur kalken met behulp van het handige krijtfolie of een whiteboard van LiL. Net even die hart onder de riem die u met die zware wandeldagen goed kunt gebruiken.


De laatste tip die u van de meiden van LiL krijgt is dat het erg handig is om een rugtas of heuptas te dragen. Dit is niet alleen handig om genoeg eten en drinken in mee te nemen, maar het zorgt ook nog eens voor een goede lichaamshouding tijdens het lopen. Laat LiL.nl nou net de leukste tassen verkopen die bij iedereen zorgt voor en goed humeur. De tassen zijn namelijk zo vrolijk dat u spontaan een glimlach krijgt. En wat kunt u tijdens de Vierdaagse nou eigenlijk het allermeest gebruiken? Juist ja, een goed humeur! 

Wilt u meer weten over de meiden van LiL? Volg ze via twitter:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten