donderdag 26 juli 2012

Ri Ra Raspen maar!


Met dit warme weer moet u er waarschijnlijk niet aandenken om ook nog eens uren in de keuken te staan zwoegen. Maar heeft u een goed recept, zin in iets lekkers en de ingrediƫnten in huis? Dan is het zonde om deze te laten staan. En misschien dat LiL.nl het kokkerellen nog wel iets leuker kunnen maken.

Het nieuwste merk van LiL.nl heeft leuke gereedschappen voor in de keuken en de beste accessoires om u te helpen. Gefu is het keukenmerk waar u verder meekomt. Maak gemakkelijk verse pasta met de Gefu pastamachine, houdt uw recepten op de plek met de kookboekenstandaard en rasp de Parmezaanse kaas in een handomdraai fijn.

Mocht u nu werkelijk waar alles vers van de pers willen hebben, dan kunt u ook nog met de speciale nootmuskaatrasp aan de gang gaan. Of met de universele draairasp, die ook alles voor u fijn krijgt.

Een fantastisch gerecht smaakt natuurlijk nog beter wanneer dit met liefde is bereid en u er van kunt genieten in de zon. En die liefde die u er in stopt, wordt natuurlijk groter wanneer het koken leuker en makkelijker wordt gemaakt. Ontdek alle spullen van Gefu bij LiL.nl en maak het kokkerellen leuker en makkelijker! 

Bron foto: The Design files, photo by Daniel Mahon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten