donderdag 26 juli 2012

Vloerventilator zorgt voor verkoeling op de werkvloer!

Ondanks het eindelijk prachtige, warme zomerweer zit ik gewoon 40 uur per week op het kantoor van LiL.nl. Omdat het in het kantoor nogal warm is met deze hete zomerdagen, zoek ook ik de koelte op. Maar ja… waar kun je in een kantoor van 10 bij 8 meter nou verkoeling vinden? Alle ramen en deuren staan al wagenwijd open zodat het lekker doorwaait, maar alsnog is het zweten geblazen.

Gelukkig hebben wij zo’n 1000 producten op voorraad in ons magazijn, dus het was niet vergezocht om even een design ventilator van Zuiver uit de kast te trekken. Al snel waaide er een heerlijk zacht windje door het kantoor dat zorgde voor enige verkoeling.

Ondanks dat de vloerventilator misschien niet zo groot is, zorgt hij net voor dat verkoelende windje waardoor het op de werkvloer toch is uit te houden. De compactheid van de ventilator is enigszins ook handig, hij is namelijk gemakkelijk te verplaatsen. Ook staat de ventilator op een standaard met voet waardoor hij de ideale hoogte heeft voor een heerlijk zacht windje in mijn gezicht.


Deze vloerventilator van Zuiver vind ik een echte aanrader voor tijdens deze hete zomerdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten