dinsdag 31 juli 2012

Wc-rol onder de arm en gaan met die banaan! Hoera de camping!



Met een wc-rol onder de arm naar het toilet, tenten die bijna de lucht invliegen bij een storm en veel, heel veel Nederlanders. Waar velen niet aan kamperen moeten denken, zijn er ook genoeg anderen die wel naar de camping gaan. Mede door de crisis en omdat het toch wel handig is, gaan we massaal op vakantie in eigen land. De auto altijd bij de hand en altijd iemand om mee te praten, de camping is zo gek nog niet. Door de opkomst van de meest luxe stacaravans en huisjes verandert de camping in de glamping. Glamourous kamperen is een hit en met deze glamping producten van Esschert Design ervaart u een luxe vakantie gewoon in eigen land op de camping.



Dat het in Nederland weleens regent, is niets nieuws. Eigenlijk staat Nederland bekend om zijn vele regenbuien en weer waar we nooit van op aan kunnen. Toch zitten we wel graag buiten en vooral op de camping. Esschert Design heeft producten in de collectie waardoor u ook van het Nederlandse weer kunt genieten.

Mannen houden ervan om een fikkie te stoken. Barbecueën, vuurwerk: over het algemeen is het vaak de man die z’n handen bij het vuur wil houden. Maar ook voor koukleumende vrouwen is een vuurtje soms wel erg lekker. Gezellig met de handen boven de vuurkorf, wijntje erbij en u kunt de hele avond lekker warm doorkomen. Vuurkorven zijn niet langer van die saaie korven waar het alleen draait om de warmte. Tegenwoordig zijn ze ook voorzien van sierlijke details. Voor een warme en romantische avond op de camping! 


1. Vuurkorf met vlammen is romantisch en warm tegelijk. €44.50
2. Lang leve de Nederlandse camping! Vuurkorf Tulp is Hollandser dan Hollands. €49.50
3. Ook handig! Een kampvuur kookpot voor op het vuur. €39.95
4. Vuurkorf kooi breed warmt alles heerlijk op. €49.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten