maandag 2 juli 2012

Wist je dat...


… er verschillende trends opkomen in het interieur? 


Alsof ze als paddenstoelen uit de grond ploppen. De ene trend is net opgevallen en de ander maakt zijn aantrede alweer. Trends zijn uit het hedendaagse leven niet meer weg te denken. Het lijkt er zelfs op dat wij op trends leven. Maar gaan we nu ook onze interieurs aan elke trend mee laten doen?

Dat is dan toch iets waar u zelf een antwoord op moet geven. Maar op dit blog worden twee trends besproken die er uit springen.

Op Facebook hebben wij het al een voor bij laten komen, de Tribal Trend. Opvallende prints in felle kleuren die het huis misschien wel aanzienlijk verbeteren. De Tribal Trend is op meerdere producten te vinden. Kleding, schoenen, tassen, stoelen, kussens, bankjes, u kunt al deze producten vinden met een Tribal look. U hoeft met deze trend niet direct het hele interieur te veranderen, een kussen of stoel is al voldoende om de stijl in huis te halen.

Dan is er ook de, misschien iets minder vrolijke trend Skull. Ze zijn al niet weg te denken in de nieuwste sieraden en kleding. Maar de schedels zijn nu ook te vinden op kussens, posters en kaarsen. Misschien dat deze trend iets mysterieus met zich meebrengt, wat ook steeds meer leeft sinds de eerste vampierserie op tv kwam. Een trend die niet zo heel flatteus is, maar wel iets heeft?

Wat vindt u van deze trends? En welke belangrijke trend heeft LiL.nl over het hoofd gezien die wel gedeeld moet worden met iedereen? Laat het weten en wie weet staat uw trend binnenkort op het blog.

Bron Trend: Agent Bauer
Bron Tribal: MadeByGirl
Bron Skull: Pool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten