maandag 23 juli 2012

Wist je dat...


...De meiden van LiL u graag helpen bij de keuze uit talloze producten, kleuren, stijlen etc.?Rood, groen, blauw, geel… landelijk, modern, klassiek of industrieel. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten interieurstijlen dat het bijna niet meer bij te benen is. U hoeft maar met uw ogen te knipperen of de zoveelste woontrend komt om de hoek kijken.


Gelukkig zijn de meiden van LiL altijd bereidt om u te helpen bij een keuze maken. Daarom stelt LiL.nl een pakket samen wat samen een stijl, kleurcombinatie of wat dan ook vormt. Uit de verschillende keuzemogelijkheden kunt u op de facebook-pagina van LiL aangeven welke u het leukste vindt! Zo krijgt u niet alleen een boel inspiratie, maar vindt u ook nog de juiste stijl die bij u past! Elke week zal er een andere stijl, andere kleur of andere trend worden uitgelicht zodat u elke week weer op de hoogte bent.


Heeft u na het opdoen van een hoop inspiratie de shopkriebels gekregen? Dan bent u ook daarvoor bij LiL.nl aan het juiste adres. Dankzij het ruimte assortiment is er voor ieder interieur wat wils!

Welke stijl past het beste bij u? Laat het weten op ons blog door een leuke reactie te plaatsen! 

Foto 2: eigen foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten