maandag 16 juli 2012

Wist je dat….LiL.nl maar niet stil kan zitten?


Bewegende bureaustoelen, rennende jongens in het magazijn, druk pratend personeel aan de telefoon, nog-sneller-dan-het-licht-typende meiden, rijdende chauffeurs: LiL.nl zit nooit stil en is actiever dan ooit. Houdt alle acties in de gaten op Facebook, lees waar LiL.nl mee bezig is op Twitter, vindt het allerlaatste woonnieuws en trends op de blog, wordt geïnspireerd op Pinterest en bestel de allerleukste producten op de websites. Ja, inderdaad websites. LiL.nl heeft namelijk vele nichesites (meer dan 30!) waar van alles te vinden is. Zo is er StoelenvanLiL.nl voor meer dan 200 stoelen en om de tuin helemaal tiptop in orde te maken voor de zomer is er TuinvanLiL.nl

LiL.nl is er voor haar klanten en wil graag iets extra’s doen. Naast dat de verzendkosten bij producten boven de 50 euro gratis zijn en bestellingen voor 20.00 uur de volgende dag al in huis zijn, geeft LiL.nl ook graag producten weg. Elke 13e van de maand heeft LiL.nl een unieke en leuke Facebook-actie. Houd alle media in de gaten om deze niet te missen! 


Deze maand geeft LiL.nl een grasmaaier weg. En niet zomaar een. De Wolf Garten Ambition 34E glijdt soepeltjes over het gras om tenslotte een gazon te hebben waar menig grasliefhebber jaloers op zal zijn. Met zijn rood met gele uiterlijk is de Wolf Garten Ambition 34E een vrolijke grasmaaier waar niet alleen het gazon, maar ook u vrolijk van wordt. Een grasmaaier als deze is uniek en geeft LiL.nl niet zomaar weg, er moet wel wat voor gedaan worden. Stuur voor 21 juli een foto in van hoe creatief u bent in de tuin. Deze foto moet op Facebook geplaatst worden om kans te maken op die gloednieuwe grasmaaier t.w.v. 118.95 euro. 

Wie weet ontvangt u volgende week wel deze grasmaaier. Ondertussen kunt u elke dag alle ins- en outs lezen over LiL.nl. 

Facebook 

Twitter 

Pinterest

Websites

Bron foto's: Weheartit.com, LiL.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten