maandag 30 juli 2012

Wist u dat...

... wij veel inspiratie halen uit ons moodboard? 
LiL is altijd op zoek naar nieuwe trends en inspiratie. Zo proberen wij altijd als eerste met vernieuwende producten te komen. Wij houden de woonbladen in de gaten, surfen het web af naar nieuwe ideeën en verzamelen al onze vondsten op ons moodboard. Op deze manier houden we op de redactie elkaar op de hoogte en inspireren we elkaar. 

De huidige maatschappij is visueel ingesteld. Er is niet voor niets het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt ook bij ons op de redactie. Met een beeld kun je nu eenmaal beter overbrengen wat je bedoelt. Voor onze webwinkel proberen wij dan ook altijd te zoeken naar minimaal één duidelijke foto van het product. Over een foto kan namelijk minder snel verwarring ontstaan dan over tekst.
Al surfend op internet komen wij veel moodboards tegen van mensen over interieurstyling, fashion of magazines. Bent u zelf enthousiast geworden over het maken van een moodboard? Omdat u uw huis (opnieuw) gaat inrichten of een kamer een complete make-over gaat geven? Op, bijvoorbeeld, Wooninspiratie kunt u zelf een digitaal moodboard maken. Het allerleukste is natuurlijk om een moodboard te maken met papier, schaar en wat lijm. Het kost wat meer tijd, maar heeft vaak wel een betere uitwerking. Plus, u kunt er makkelijker met meer mensen aan werken.

Heeft u een inspirerend moodboard gemaakt? Wij vinden het leuk om te weten waar u uw ideeën vandaan haalt! Plaats uw moodboard of inspirerende foto op onze Facebookpagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten