vrijdag 24 augustus 2012

A House is not a Home…


Zowel goede smaak als geld kunnen een huis niet een thuis maken. Dit komt omdat een thuis niet wordt gecreëerd door styling. Een thuis is een plek waar u comfortabel kunt leven en waar u tot rust komt. U heeft dan ook echt geen interieurstylist nodig om uw huis sfeervol in te richten. Iets past in uw huis als het iets toevoegt of het persoonlijker maakt. 

Een goede manier om een kast, stoel of fotolijstje persoonlijker te maken is door deze zelf onder handen te nemen. Op de site gevondenopmarktplaats.nl plaatsen mensen hun vondsten na uren rondstruinen op marktplaats. De kunst is om niet naar iets op zoek te gaan, maar om te proberen toevallig tegen dingen aan te lopen. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is het waard om een poging te wagen. Op gevondenopmarktplaats.nl delen mensen hun vondsten en wat ze ervan hebben gecreëerd. Zo kunt u ideeën opdoen en daarna zelf aan de slag.
Op marktplaats kunt u vooral ouder meubilair vinden, maar u kunt natuurlijk ook met nieuwe meubelen of accessoires aan de slag. Denk aan een vrolijk behangetje in de boekenkast, veranderen van de handvaten, of met meubelolie/verf de kasten of tafels een andere kleur te geven. Zelfs met minimale veranderingen, dus lage kosten, ziet die standaard boekenkast er daarna heel anders uit.

Bronvermelding

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee. Ik had nog niet van die website gehoord. Ik zal wel even rondneuzen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik hoop dat je leuke ideeën opdoet op de site.

      Verwijderen