woensdag 8 augustus 2012

Alle gekkigheid op een stokje


Iedereen houdt er wel eens van even lekker gek te doen. Even anders dan normaal en u niets aantrekken van wat anderen denken of vinden. Dat doet er immers toch ook niet toe. Als u zin heeft om uw haar fluorescerend blauw te verven of zoals vroeger kattenkwaad uit te hallen door ‘belletjetrek’ te spelen, ook al bent u op leeftijd… dan moet u dat vooral gewoon doen! Laat u vooral niet tegenhouden door de het ‘normale’ van tegenwoordig. Gelukkig verkopen wij bij LiL.nl het merk Kare Design. Het enige merk dat bedoeld is voor iedereen die zo nu en dan houdt van een beetje gekkigheid.

Crazy dat is het merk wel een beetje, maar een absolute trendsetter is het des te meer. Dankzij de unieke ontwerpen en elk jaar nieuwe producten, verrassen ze u iedere keer weer opnieuw. Kare Design is de echte trendsetter van dit moment. Uw interieur krijgt met deze Kare producten een echte boost.


Met alle gekkigheid op een stokje, mogen we wel stellen dat dit enige en unieke merk is dat zorgt voor een beetje gekkigheid tussen alle drukte, saaiheid en de normale status quo van tegenwoordig. Kare Design zorgt ervoor dat uw woon- of slaapkamer net even anders is dan die van uw buurman.

Foto 1: http://www.loesje.nl/node/4154/card
Foto 2: http://influencedbystyle.blogspot.nl/2011/02/kare-design.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten