donderdag 16 augustus 2012

De studentenkamer: het paleisje


Zes, zeven of soms wel acht weken lang zijn de scholen gesloten, schijnt het zonnetje en geniet u van de rust in de zomervakantie. Toetsen zijn gemaakt, de rapporten zijn uitgedeeld en misschien is uw zoon of dochter net geslaagd voor de middelbare school. Na de vakantie gaat u kind studeren in wellicht een andere stad en op kamers. In een andere stad kunt u niet meer uw kind ongemerkt in de gaten houden, zorgen dat zijn kamer wordt opgeruimd en dat hij gezond eet. Maar, u wilt zeker weten dat hij zich thuis voelt op zijn studentenkamer.  

De vakantie is (bijna) afgelopen en uw zoon of dochter slaat de vleugels uit en gaat op zichzelf wonen. Voor de ene ouder een fantastisch moment, want uw kind wordt volwassenen en gaat op eigen benen staan. Voor de andere ouder een minder leuk moment, omdat uw zoon of dochter niet meer dagelijks zijn/haar spullen door het huis laat slingeren, de mooiste verhalen vertelt tijdens het eten en niet meer in het weekend het hele huis wakker maakt als hij/zij om vijf uur ’s ochtends thuiskomt. U wilt daarom zeker weten dat hij/zij zich thuis voelt in zijn/haar studentenkamer

Uw zoon of dochter zal veel tijd door gaan brengen op zijn/haar nieuwe studentenkamer. U wilt daarom dat de kamer handig en mooi is ingericht. Met de producten van Woood kunt u gemakkelijk, snel en met een normaal budget een hele (studenten-)kamer inrichten. Als u een product van Woood bij LiL.nl besteld, wordt deze de volgende werkdag als bouwpakket bij u afgeleverd. Bij het pakket zit een duidelijke montage-instructie, zodat u de de tv-kast gemakkelijk in elkaar zet. Bij LiL.nl hebben we een breed assortiment van Woood producten, zo heeft u genoeg keuze uit o.a. verschillende salon-, eet- en bijzettafels en tv-kasten.

Woood producten:
Kapstok Roba, € 37,50 
Krukje Jorn, € 44,-
Salontafel Storm, € 219,-
Bureau Ramon, € 179


Geen opmerkingen:

Een reactie posten