vrijdag 3 augustus 2012

Do try this at home!

Bent u een beetje uitgekeken op uw vloer, behang of interieur? Een nieuw huis zit er op dit moment niet in, want hoe raakt u uw huidige huis kwijt? Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun huidige huis een flinke opknapbeurt te geven. Maar, dat kost toch ook veel geld? Natuurlijk kost het u veel geld als u mensen inhuurt om een vloer te leggen, maar waarom zou u niet zelf aan de slag gaan? 

Op het moment besparen we allemaal op onnodige kosten. We doen maar eventjes niet die dure cola. Het huismerk is ook lekker. We gaan niet de hele zomer barbecueën, maar alleen in het weekend. U hoeft dan ook echt geen nieuwe meubels te kopen om uw huis een nieuwe look te geven. Wat dacht u van uw kast een beetje opschuren en aflakken of een fris kleurtje eroverheen? Met deze drie budgetmeubelen van Woood kunt u iets nieuws kopen en dit daarna uw eigen maken. Vrees niet voor uw twee linkerhanden, ook u kunt samen met een vriend of vriendin een vloer leggen!

Als u gaat klussen in huis wilt u natuurlijk een mooi eindresultaat. Ook het klussen moet natuurlijk leuk blijven. Om u een beetje te helpen met klussen hebben wij voor u een top 5 gemaakt met nuttige tips voor tijdens het klussen:

1. Neem de tijd
U kijkt nu al enige tijd aan tegen dat oude behang  dat kan ook nog wel een maandje langer. Ga niet in ene zonder nadenken beginnen aan een grote klus. Overleg wat er moet gebeuren, win informatie in en maak een plan.
2. Zorg voor de juiste benodigdheden
Gaat u bijvoorbeeld een kast of de grond schuren? Zorg dan voor een schuurmachine, zo blijft het klussen leuk. Vergeet ook niet een mondkapje, stofbril en kniebeschermers. Gebruik daarnaast de boor alleen om te boren en de hamer alleen om een spijker in de muur of kast te slaan.
3. Ruim op
Bent u klaar met schuren? Ruim de schuurmachine dan op. Zo voorkomt u een grote bende in huis. Ga ook niet aan het ene beginnen en vervolgens halverwege aan het andere. Maak af waar u mee bezig bent en ga dan pas verder met het volgende.
4. Houd rekening
Begin niet op zondag om zeven uur ’s ochtend met boren. Dat kunnen uw buren namelijk vast niet waarderen. Komt u uw buren tegen vlak voor u gaat klussen? Licht deze dan in. Zo voorkomt u vervelende situaties en uw gezicht op de televisie met burenruzies.
5. Werk samen
Samen klussen is wel zo handig, want sommige dingen lukken gewoon niet alleen. Ook is klussen met z’n tweeën of meer leuker. Dan heeft u steun aan elkaar en kunt u af en een grapje maken. Het nadeel is dat er ook veel ruzies ontstaan tijdens het klussen. Een ruzie kan gebeuren, maar zorg ervoor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Probeer ook tot tien te tellen als u geïrriteerd raakt. 

Muziek werkt motiverend tijdens het klussen en daarom hebben wij voor u een Spotifylijst speciaal met echte klusliedjes gemaakt. Deze kunt u terugvinden op onze Facebookpagina.

Bronvermelding:
Woood-Job

Geen opmerkingen:

Een reactie posten