woensdag 22 augustus 2012

Hammmmmm... kaaaaaasss... Tosti's!


Ondanks het tropische weertje van het afgelopen weekend, zit de zomervakantie er alweer bijna op. Sommige scholen zijn zelfs alweer begonnen en de werkuurtjes tikken weer lekker aan. Het is weer tijd om de schoolspullen en werkkleding uit de kast te trekken.


Dat de scholen en de vermoeiende kantooruren weer zijn begonnen betekent nog niet dat u niet meer kunt genieten van het mooie weer dat nog komen gaat. Vergeet niet dat wanneer u ’s avonds thuis komt, u nog behoorlijk wat uurtjes aan vrije tijd heeft. Het perfecte moment om even tot rust te komen en lekker te ontspannen.Zachtjes waait de wind, een warme zomers windje weliswaar. De hangmat schommelt zachtjes heen en weer in de avondzon. Een lekker warm vuurtje dat knettert. Zelf gemaakte tosti's of knakworstjes boven dit design vuurtje. En bovenal het gevoel dat u even relaxt en niets hoeft te doen. Dit heerlijke “out-of-work” scenario wilt iedereen natuurlijk wel. Dat kan! De tuinaccessoires van LiL zorgen ervoor dat u voortaan tot rust komt in uw eigen tuin!

Bij LiL kunt u terecht voor vuurkorven in tal van verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast zorgen de leuke, design woon- en tuin accessoires voor dat ultieme zen moment. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten