dinsdag 14 augustus 2012

Hoera! Van harte gefeliciteerd!


Hang slingers op, maak wat hapjes, koop wat drinken, nodig visite uit en het feest kan beginnen! Een feest is geen feest zonder vrolijke aankleding. Slingers, tafelkleden, bekers, bordjes en mooie schalen om al het lekkers op te presenteren. Voor de echte stijlvolle dames die urenlang in de keuken hebben gestaan om de lekkerste hapjes te bereiden, mogen etagères niet ontbreken. Een etagère is de kers op de taart en presenteert alle hapjes in stijl.

Tijdens verjaardagen zijn we vaak drukker dan ooit. We willen iedereen tevreden stellen door opa’s, oma’s, ooms, tantes, broers, zussen en de rest van de familie allemaal te voorzien van drinken en wat lekkers. Om alles een beetje onder controle te houden, zijn etagères niet alleen leuk voor het oog maar ook om de hapjes op te leggen. Dit bespaart u heel wat rondjes lopen en heeft u meer tijd om gezellig te kletsen met de hele familie.

EtageresvanLiL.nl heeft opvallende, mooie en unieke etagères die elk huis feestelijk aankleden. Dek de tafel en maak het huis gezellig met niet alleen etagères, maar ook deze feestelijke woonaccessoires. 

1. Vaas woodpecker, &Klevering, €12,50
2. Plastic waterglas blauw, &Klevering, €4,95
3. Etagere 3 verschillende dessins, Bloemetjes & Zo, €44,95
4. Etagere flower, &Klevering, €29,99
5. Lantarentjes van papier, Jurianne Matter, €9,95

Voor meer etagères kijk op EtageresvanLiL.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten